Telefon: (+40) 021 320.60.36 - Mail: consulting.age@gmail.com

Despre noi.

Project Consulting Age este o companie de consultanta in afaceri si management infiintata in anul 2007. Din anul 2010, Project Consulting Age este membru atestat al Asociatiei Consultantilor in Management din Romania – AMCOR.

Project Consulting Age, ofera solutii de finantare si un pachet de servicii integrate pentru elaborarea documentatiei de finantare (studii de fezabilitate, planuri de afaceri, analize cost-beneficiu, studii de piata etc.), implementarea  si managementul proiectelor finantate din fonduri europene.

In calitate de  furnizor acreditat de formare profesionala de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), Project Consulting Age furnizeaza programe de training pentru ocupatia Manager de proiect.

Ec. Iuliana KLEBLEEV

Managing Partner, Senior consultant

A absolvit Facultatea de Cibernetica Economica din cadrul ASE Bucuresti, studii postuniversitare de Marketing si consultanta pe piete externe, numeroase cursuri de perfectionare in tara si strainatate. Pana in anul 2007 a ocupat diverse functii de conducere in cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Are o experienta de peste 10 ani in managementul proiectelor.

Ec. Cristina ROUA

Managing Partner, Senior consultant

A absolvit Facultatea de Cibernetica Economica din cadrul ASE Bucuresti si numeroase cursuri de perfectionare in domenii ca marketing si relatii publice, management, management de proiect. A fost manager in cadrul EURO INFO CENTRE Bucuresti. Are o experienta de 10 ani in managemntul proiectelor europene. Este vice-presedinte al Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila Part NET.

 

Back to Top